Το υψηλό επίπεδο και οι εξαιρετικές παροχές του ξενοδοχείου Lordos Beach Hotel αναδεικνύονται από τις πολυάριθμες διαθέσιμες εσωτερικές και υπαίθριες αθλητικές και ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις.

Το κέντρο αθλητικών εγκαταστάσεων προσελκύει μέλη και επισκέπτες όλων των ηλικιών που θέλουν να παραμένουν σε φόρμα, ενώ ο χώρος της υπαίθριας πισίνας με τους καταρράκτες, το τζακούζι και μια ασφαλή παιδική πισίνα αποτελεί πάντοτε αγαπημένο και άμεσα προσβάσιμο σημείο έλξης. Για φυσική άσκηση, δυνατές προκλήσεις ή έντονες συγκινήσεις, το κατάφωτο γήπεδο του τένις, οι εγκαταστάσεις μπιτς βόλεϊ και όλες οι εγκαταστάσεις θαλάσσιων σπορ σας περιμένουν. Επιλέξτε ιστιοσανίδα, θαλάσσιο σκι, αλεξίπτωτο θαλάσσης, ταχύπλοα, κανό ή θαλάσσια ποδήλατα.

Η θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα διασφαλίζει ότι δεν πρόκειται να χάσετε το χειμερινό κολύμπι σας. Για προπονήσεις, απευθυνθείτε στο άρτια εξοπλισμένο γυμναστήριο ή δηλώστε συμμετοχή στα προγράμματα αεροβικής και υδρόβιας αεροβικής που προσφέρουμε. Φροντίστε το σώμα σας στη σάουνα ή το ατμόλουτρο και απολαύστε ένα επαγγελματικό μασάζ ή επισκεφθείτε το σαλόνι ομορφιάς του ξενοδοχείου μας το οποίο γρήγορα θα βελτιώσει την εμφάνιση και την ψυχολογία σας.